Հայկական գաթան` Գինեսի ռեկորդների գրքում
Գաթան Գինեսի ռեկորդների գրքում ընդգրկելու գաղափարը եղել է «Երեմյան փրոջեքթս»-ինը։
«Աշխարհի ամենամեծ գաթան» թխվել էր նորովի ներկայացված հայկական բաղադրատոմսով եւ «Guinnes World Records» ընկերության բոլոր կանոններին համապատասխան ընթացակարգով: Այն պատրաստվել է «Երեմյան Փրոջեքթս»-ի չորս հրուշակագործների կողմից՝ ընկերության շեֆ-հրուշակագործ Անահիտ Միքայելյանի ղեկավարությամբ:
Գաթան պատրաստելու նախապատրաստական աշխատանքները տևել են մոտ 10 օր, բուն պատրաստման գործընթացը` 2 օր ու գիշեր։ Գինեսն այն գրանցեց և հայկական ավանդական գաթան ներկայացվեց ամբողջ աշխարհին
SPRING PR supports Yeremyan Projects with:
- Event management
- Mass Media Relations
- Press Conference
- Media documents Creation & Distribution
- Media monitoring & evaluation, press clipping